AlfaCo

Hyperventilatie | Alfaco

Hyperventilatie

De oplossing voor hyperventilatie van Alfaco: Hyperfree

Alfaco is een farmaceutisch cosmetisch bedrijf, waar consumenten terechtkunnen voor diverse medische hulpmiddelen. Zo vindt u hier bijvoorbeeld Hyperfree, een medisch hulpmiddel tegen hyperventilatie.

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilatie kan ontstaan door snel of juist diep ademhalen. Daardoor wordt er meer koolzuur uitgeademd dan het lichaam kan missen. Hierdoor kan iemand het benauwd krijgen, duizelig worden, een benauwd gevoel op de borst krijgen, misselijk worden, te weinig adem krijgen, flauwvallen, een dof gevoel in armen en benen en rondom de mond krijgen of een versnelde of onregelmatige hartslag krijgen. Hyperventilatie is, voor zover bekend, onschuldig, maar de klachten kunnen zo hevig zijn, dat de hyperventilatie een duidelijke negatieve invloed heeft op het leven van patiënten.

Het gebruik van Hyperfree bij hyperventilatie

Deze mensen kunnen gebaat zijn bij het gebruik van Hyperfree bij zo'n aanval van hyperventilatie. De Hyperfree®-cassette is een medisch hulpmiddel, dat patiënten onbeperkt kunnen gebruiken. Deze kunststof cassette bestaat uit twee aansluitende delen met aan de binnenzijde een plastic labyrint. Door via de smalle kant van de Hyperfree®-cassette in- en uit te ademen, ademt u het teveel aan uitgeademde koolzuur weer in. Daardoor is een aanval van hyperventilatie snel weer over.

Alfaco

"Gespecialiseerd in de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke farma en cosmetica"

Alfaco staat voor Algemeen Farmaceutisch Cosmetisch en is opgericht op 01-04-1993 door de heer P.A.Heijmans. Onder Alfaco B.V vallen producten die een medische en/of cosmetische inslag hebben. 

Contact

Alfaco B.V.
Basicweg 11c
3821 BR Amersfoort

T: 033-4556081
E: info@alfaco.nl

©2019 Alfaco B.V. • info@alfaco.nldisclaimersitemap
hyperventilatiehyperventilatie klachtenhyperventilatie behandeling