DISTRIBUTIE

Alfaco is voor meerdere merken distribiteur. We zijn trots dat ook de merken, waar we meer dan 20 jaar geleden mee begonnen nog steeds, vertegenwoordigen in Nederland.

De Nederlandse markt onderscheidt zich van de meeste Europese landen waar veel gewerkt wordt met verkoop en advies via apotheken als het om gezondheidsproducten gaat. De Nederlandse consument is gewend zijn gezondheidsproducten grotendeels door zelfselectie te kopen bij een drogisterij waarvan in Nederland meerdere grote ketens actief zijn.

Door de jaren heen zijn wij met meerdere merken de samenwerking aangegaan om de distributie van het merk te kunnen vergroten en of een merk op de juiste manier te introduceren op de Nederlandse markt. Samenwerking is hier altijd de sleutel geweest, onze kennis van de mark combineren met de marketing en communicatieactiviteiten die de merkeigenaar voor hun merk voor ogen heeft.

Gezamenlijk een reëel doel als team voor de korte en lange termijn afstemmen geeft de meeste kans op een succesvolle, prettige en betrouwbare samenwerking.

Voor vragen kunt u contact opnemen via  info@alfaco.nl