MERKEN

Airmax is een medisch hulpmiddel in de categorie neusspreiders.

De Air Max wordt geproduceerd in twee verschillende uitvoeringen, de Airmax classic “tegen snurken” en de Airmax sport. Beide versies zijn er in twee verschillende maten: Small & Medium.

Het product is te vinden bij veel wederverkopers over de hele wereld. De Airmax wordt gedistribueerd onder eigen merknaam maar ook als private label. Je vindt de Airmax bij apotheken, drogisterijen, supermarkten en meerdere online verkoopkanalen.

www.airmax-classic.nl

BIOGAZE®, het wondverzorgingsproduct voor brandwonden & schaafwonden en aanbevolen door de Nederlandse Brandwonden Stichting. Verkrijgbaar in zowel Hydrogel als in Gaasjes. Onmisbaar in de EHBO-doos. Het actieve ingrediënt van de Hydrogel op waterbasis is Tea Tree. Het geeft onmiddellijke verkoeling, pijnverlichting en essentiële fysieke bescherming.

De gaasjes zijn voorzien van vette zalf. Ze zijn gemaakt van schuim met open cellen dat is ontworpen om de gel op zijn plaats te houden en zorgt voor warmteafvoer en comfort.

Specialist bij gewrichtsproblemen

EPITACT®, biedt een uitgebreid gamma (beschermingen en orthesen) aan voor de voeten en de handen. Deze producten zijn afkomstig van innovatieve technologieën waarin onder meer siliconengels worden geïntegreerd en zijn ontwikkeld om de verzorging en het comfort van onze gewrichten te garanderen: onze oplossingen werken aanvullend om pijn in de voeten, blaren, eelt, likdoorns, hallux valgus – “knobbel” – blauwe nagels maar ook rhizartrose (artrose van de duim), … te voorkomen, te verlichten en te behandelen.

www.epitact.nl

VERGROOT UW KANS OP ZWANGERSCHAP

Wil je binnenkort zwanger worden? Vergroot je kans op zwangerschap op een natuurlijke manier met de FERTI·LILY conceptie Cup: een hormoonvrij conceptiehulpmiddel dat je helpt om thuis zwanger te worden. Uit onderzoek blijkt dat de conceptie Cup de kans op zwangerschap met 48% vergroot. Het kan gemakkelijk thuis worden gebruikt zonder intimiteit in de weg te staan.

www.fertilily.com

Gastilox heeft verschillende producten in het assortiment voor de behandeling van brandend maagzuur en zure oprispingen.

Alle producten zijn zelfzorggeneesmiddelen en zijn verkrijgbaar bij apotheken, drogisterijen en diverse webshops.

www.gastilox.nl

Orale rehydratatiezouten. Natuurlijk herstel van overmatig vochtverlies bij diarree. GASTROLYTE is een voedingssupplement met 2 verschillende varianten. GASTROLYTE Sinaasappel of Banaan+Rijst.

Get Plugged oordoppen om nog meer te genieten van de dingen waar je van houdt, zonder gehinderd te worden door schadelijk of storend geluid. Dit doen we door hoogwaardige gehoorbeschermers aan te bieden aan musici, kinderen, reizigers, watersporters, clubbezoekers, motorrijders en mensen met slaapproblemen.

Voor neutraliseren in de breedste zin van het woord.

Lotion met 10% puur ureum

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en heeft daarom goede verzorging nodig. De stof Ureum kan je daarbij helpen. Ureum is een stof die vocht vasthoudt en die van nature in onze huid aanwezig is, maar met de leeftijd afneemt. Daarom is het goed als er een lotion met ureum wordt gebruikt om een droge huid te voorkomen of tegen te gaan. HDH heeft een unieke samenstelling waardoor het ureum goed door de huid wordt opgenomen.

De HyperFree® inhalatiecassette is een medisch hulpmiddel dat gebruikt kan worden bij hyperventilatie. De HyperFree® helpt je om op een veilige en snelle manier uit een hyperventilatie aanval te komen of deze te voorkomen.

www.hyperfree.info

Sinds 1962 zijn Mack’s® producten verkrijgbaar gericht op de hoogste kwaliteit en innovatieve gehoorbescherming als slaaphulpmiddelen en gehoorbeschermingsproducten.

Een diver assortiment oordopjes voor slapen, zwemmen, douchen, snurken, studeren, schietsporten, reizen, muzikanten, luide concerten en vliegongemakken. Naast oordopjes omvat de Mack’s®-lijn ook slaapmaskers, oordrogers.  Mack’s® is in America het beste en door artsen aanbevolen verkopende oordopjes merk.

www.macksoordoppen.nl

Raylex® smaakt naar de bittere schil van pompelmoes. Het bevat een unieke combinatie van citrusschilextract en denatonium. Denatonium krijgt in het Book of Records de eer van bitterste stof ter wereld. Perfect om nagelbijten af te leren dus.

www.raylex.com

Al meer dan twintig jaar het merk voor het meten van vitale lichaamsfuncties zoals bloeddruk en lichaamstemperatuur.

Tegenwoordig zijn een groot aantal apotheken en drogisten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland tevreden klanten van de SCALA producten en overtuigde de kwaliteit van onze koortsthermometers, bloeddrukmeters en pillen dozen.

Al onze SCALA producten zijn ook onder huismerk leverbaar.

De oplossing om voor, tijdens en na het sporten het uiterste uit je lichaam te halen. Samen met sportprofessionals heeft STARBALM® geprobeerd om de perfecte balans te vinden in ingrediënten die helpen om langer en beter te presteren.

STARBALM helpt bij en voorkomt blessures.

www.starbalm.nl

Bevat zeer zuivere, geëmulgeerde oliën die het haar niet alleen soepelheid verleent, maar zelfs het meest weerbarstige, droge of dor haar weer van een glans en soepelheid voorziet. Stilbépan ® Haarcrème bevat bovendien een uitgebalanceerde concentratie speciale biokatalysatoren welke diep in de huid door dringen en rechtstreeks regenererend werken op de haarwortel.

Trix is een slimme uitvinding om teken makkelijk en efficiënt te verwijderen.

Bij de traditionele manier bestaat het gevaar dat de teek slechts half verwijderd of beschadigd wordt. De weerhaken in de bek bieden weerstand als er aan de teek wordt getrokken.

De TRIX teken-lasso pen werkt met het lasso-principe, als de teek wordt gedraaid is deze weerstand veel minder.

Het verwijderen van een teek kan snel en veilig gebeuren met een TRIX-tekenlasso die de teek automatisch op de juiste manier vastpakt, zonder dat het achterlijf van de teek beklemd raakt. Hierdoor is het risico kleiner dat bacterie houdende stof vrijkomt. Zo dat men zich hygiënisch van de teek kan ontdoen.